De tre nominerede til prisen er:
Julie Leth, cykelrytter
Første nominerede er cykelrytter Julie Norman Leth, der fødte sin søn Alfred i januar i år. Selv om hun havde en klar plan for at blive klar til OL syv måneder senere og efterfølgende VM, var det ikke altid lige let. De første måneder som mor var nemlig så intense, at det var svært at tænke på at skulle stå på startstregen ved OL få måneder senere.
Julie Norman Leths mor trådte til og tog bedste-barsel på nedsat tid fra sit arbejde for at hjælpe med at passe barnebarnet, når Julie Norman Leth og hendes mand, Lasse Norman Leth, der også er professionel cykelrytter, skulle træne. I august stod Julie Norman Leth klar på startstregen ved OL sammen med makkeren Amalie Dideriksen præcis syv måneder efter fødslen.
Det blev godt nok ikke til olympisk medalje ved Paris 2024, men få måneder senere i oktober vandt Julie Leth på formidabel vis ikke bare én men to VM-guldmedaljer i karrierens sidste VM i baneløb på hjemmebane i Ballerup Super Arena.
Lisa Kjær, para taekwondo
Den anden nominerede er Lisa Kjær, der i 2012 fik amputeret sin venstre hånd og halvdelen af underarmen til kræft. Som regerende paralympisk mester i taekwondo rev hun tidligere i år sit korsbånd over med under fem måneder til de Paralympiske Lege i Paris.
Hun lagde alt til side, holdt sin alvorlige skade hemmelig for alle andre end kun de aller nærmeste, trænede benhårdt, fik hjælp af eksperter og nægtede at give op, selvom det så umuligt ud. Lisa Kjær endte mod alle odds med at kæmpe sig til en imponerende bronzemedalje ved Paris 2024.
Turpal Bisultanov, bryder (VINDER)
Tredje nominerede til Intet er umuligt-prisen er bryderen Turpal Bisultanov, hvis rejse til toppen af international brydning har været alt andet end let. Som barn af tjetjenske flygtninge kom han til Danmark med sin familie og rykkede hurtigt teltpælene til Nykøbing Falster uden sin familie for at dygtiggøre sig i brydning og indfri drømmen om en dag at komme til OL.
Han har bl.a. gennemgået en lang og vanskelig proces for at opnå dansk statsborgerskab - en nødvendighed for at kunne konkurrere for Danmark til OL. Og han har kæmpet med alvorlige skader, der truede hans karriere. Turpal Bisultanov missede også kvalifikationen til OL, men kom alligevel med på et afbud i 11. time. Han tabte sin første kamp ved Paris 2024 og var sønderknust, men rejste sig igen og kæmpede sig på forbilledlig vis tilbage og sikrede en flot OL-bronzemedalje.
Turpal Bisultanov er derfor beviset på, at selv når vejen er brolagt med modgang, kan man nå nogle af de højeste tinder, hvis man arbejder hårdt og tror stærkt nok på, at intet er umuligt.
Læs hele pressemeddelelsen fra Toyota Danmark her